Nye fjernvarmemålere

Byernes Varme & Sanitetsservice vandt opgaven med udskiftning og grundejerforeningens varmerådgiver Ishøj & Madsen håndterer projektstyring.

Der foreligger nu en udskiftningsplan for alle huse. Udskiftningsperioden ligger fra mandag 12. august og frem til 18. september 2024.

Mere præcis dato for den enkelte bolig (tidsplan) kan ses på grundejerforeningens hjemmeside  her – det forventes at du løbende holder dig orienteret om udskiftningen.

Datoen kan ikke ændres, da der skal lukkes for fjernvarmen for den pågældende boligrække på den fælles udskiftningsdato.

Hver husstand varsles i postkassen både 2 uger og 3 dage før dagen, hvor Byernes Varme skal have adgang. Tidspunkt for adgang kan være hele dagen fra 7:30 til 16:00.

Hvis man ”ikke” kan være hjemme på nævnte dag, skal man indlevere nøgle til Byernes Varme forinden eller aftale anden adgang til din bolig. Instruks om indlevering af nøgle følger med i varslingsbrev.

Enkelte enderækkehuse har haner til at lukke og åbne for varme til flere forskellige rækker, hvorfor disse er nødt til at være hjemme flere dage. De aktuelle boliger er markeret med rødt i tidsplanen.

Byernes Varme vil opstille skurvogn og container for enden af Humlebo i udskiftningsperioden.

Læs mere om ofte stillede spørgsmål i FAQ her på hjemmesiden – den bliver løbende udvidet , hvis der kommer spørgsmål/svar som er relevant for alle.

Hvis der er andre spørgsmål, så kontakt grundejerforeningen på e-mail: grundejerforeningen@noddeboparken.dk.